ΕταιρίαΗ ιστορία και η εμπειρία των στελεχών της Μινωικής Πληροφορικής ξεκινάει από τις αρχές του 1995 με τη διάθεση στην αγορά Η/Υ, αυτοματισμών και συσκευών μηχανοργάνωσης γραφείου και συστημάτων μηχανογράφησης επιχειρήσεων.

…αντιμετωπίζουμε την κάθε επιχείρηση ως ξεχωριστή, αναλύουμε τις ανάγκες της και εφαρμόζουμε τις κατάλληλες λύσεις. Η αφοσίωση αυτή οδηγεί στην δημιουργία μιας επαγγελματικής σχέσης εμπιστοσύνης που διαρκεί…Η φιλοσοφία μας
Το 2004 ιδρύουμε τη Μινωική Πληροφορική διαθέτοντας και υποστηρίζοντας πρωτοποριακά προϊόντα λογισμικού συνώνυμα με την ποιότητα και την ευχρηστία.

Ταυτόχρονα ιδρύουμε τμήμα σχεδίασης και ανάπτυξης εξειδικευμένων επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις από τότε εμπιστεύονται τη Μινωική Πληροφορική για τη μηχανογράφησή τους και έπειτα από μία συνεχή, ανοδική και επιτυχημένη πορεία.

Από το 2016 έχουμε αναλάβει και την διάθεση της ομάδας εφαρμογών «Result» σε συνεργασία με την «Dynasoft» που τις σχεδιάζει και τις παράγει. Οι ομάδα αυτή καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών τύπου C.R.M. – S.R.M. με κύρια χαρακτηριστικά την ενοποίηση όλων των διαδικασιών της επιχείρησης – οργανισμού, την μέγιστη παραμετρικότητα, την λειτουργικότητα και την ευχρηστία.

Παράλληλα η εταιρεία, σε συνεργασία με τη Dynasoft, διατηρεί σε εξέλιξη projects παραγωγής και άλλων εφαρμογών λογισμικού.

…να επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες των πελατών, ανθρώπων και οργανισμών ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα, την αίγλη και την αποδοτικότητά τους.

Η συνεργασία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην κατανόηση και στην ειλικρινή επικοινωνία.

Δημιουργούμε ανθρώπινες σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς τους, ακούμε προτείνοντας λύσεις και οικοδομούμε ένα κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης και φιλικής σχέσης…Η αποστολή μας